Hit enter after type your search item

Здравословен начин на живот, Ценни съвети, Пътешествия

Проф. Чирков: Kopoнавирусът е манипулиран, за да потънат икономиките на САЩ и ЕС

/
/
549 Views

 

 

Проф. Александър Чирков анализира пандемията от коронавирус. Според него Covid-19 е манипулиран, за да стане по-агресивен, както може да се направи с всеки един друг вирус. По думите му няма логика при толкова напреднала наука и технологии в целия свят толкова дълго време да не може да се разгадае коронавирусът. Той даде пример с Роберт Кох, който още през 19 век открива лекарство срещу туберкулозата.

 

 

 

“Може да се окаже, че коронавирусът е направен по изкуствен начин агресивен чрез манипулация. Целта може да бъде това, на което станахме свидетели – икономиките на Китай и САЩ например са надолу с главата”, каза още Чирков.

Advertisement:

Специалистът обобщи, че най-вероятно става дума за манипулация на вирус, с която се цели срив в западния свят, а от думите му стана ясно, че дори това не е толкова трудно. Той допълни обаче, че която и страна да е манипулирала Covid-19, също е пострадала от него.

 

 

Проф. Чирков обясни, че го е било страх да пътува по време на пандемията, но работата му го е изисквала. Той разказа, че европейските медии дават страната ни като пример за малък брой заразени от COV1D-19. „Трябва да се направят нови структури, нови знания трябва да се придобият от българските граждани и медици.

Advertisement:

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This div height required for enabling the sticky sidebar