Hit enter after type your search item

Здравословен начин на живот, Ценни съвети, Пътешествия

Путин: Дълбоко съм натъжен от загубата на Жириновски

/
/
8222 Views

Дълбоко съм натъжен от загубата на Владимир Жириновски. Това заяви Владимир Путин в съболезнованията, които е поднесъл на лидера на Либерално-демократическата партия на Русия (ЛДПР), съобщава ТАСС.

„Владимир Жириновски беше опитен политик, енергичен и открит човек, блестящ оратор и полемист. Основател и постоянен лидер на една от най-старите политически партии в страната, той направи много за утвърждаването и развитието на руския парламентаризъм и националното законодателство и искрено се стремеше да допринесе за решаването на най-важните национални задачи“, се казва в съболезнователния адрес.

Advertisement:

 

 

Путин подчерта, че „винаги, във всяка аудитория, в най-острите дискусии“, Жириновски е защитавал патриотичната позиция, интересите на Русия, предаде новини.бг.

„Ще запазим добър, светъл спомен за него. Моля, предайте моите съболезнования на семейството и приятелите на Владимир Волфович“, се казва в съболезнователното писмо.

Източник от ЛДПР съобщи, че Жириновски ще бъде погребан на Троекуровското гробище в Москва, където е последният дом на негови роднини.

Advertisement:

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This div height required for enabling the sticky sidebar