Hit enter after type your search item

Здравословен начин на живот, Ценни съвети, Пътешествия

Радев: Борисов загробва поколения наред. Бюджетът е разоряващ

/
/
382 Views

Президентът Румен Радев присъства на тактическо военно учение днес на полигон край Хасково. Той остро разкритикува предложеният бюджет за 2021 година и начина, по който се разходват държавните пари. Правителството предлага разоряващ бюджет за следващата година и огромни харчове без цели, без план, без ясни процедури и без обосновка на резултатите от тези харчове, каза Радев
„Огромни харчове без обществени поръчки от изключение се превръща в правило, а хаосът – в норма“.
Според него премиерът Бойко Борисов си купува спокойствие и власт с парите на гражданите. „По този начин той заробва поколения наред с огромни разходи“, заяви Радев.

 

 

 

„Примерни много, колкото искате – те не са от сега. Аз от години коментирам така наречения изкуствено създаван и отглеждан грижливо бюджетен излишък, който се харчи без обществени поръчки. Най-накрая трябва да има сериозно обществено внимание. Това са нашите пари, това са парите на нашите деца и внуци. Има милиарди за магистрали, които се харчат без обществена поръчка, оттам се харчат при едно изключително съмнително качество. Същото е с язовирите – раздават се пари неизвестно как“, коментира Радев.
Той добави, че е поискал държавните дружества да публикуват отчети за дейността си, но това така и не станало.

Advertisement:
Advertisement:

1 Comments

  1. Що не се гръмнеш…Още се разплащаме за дълга от тодорживковско време.ваня

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This div height required for enabling the sticky sidebar