Hit enter after type your search item

Здравословен начин на живот, Ценни съвети, Пътешествия

Радев в извънредно обръщение: Мафията се храни от страха и апатията

/
/
656 Views

Тази вечер държавният глава Румен Радев се включи от „Дондуков“ 2 с извънредно обръщение към нацията.

„Вече седмица хиляди българи са по площадите с искане за оставката на правителството и главния прокурор. Излезлите да протестират в различни градове са доказателство, че протестът обединява всички възрасти и социални категории. Младото поколение върна надеждата за бъдещето на България“.

Advertisement:

Според президента мафията се храни от страха и апатията.

„Това, което става днес на улиците е достояние на всички граждани, които отстояват своето бъдеще. Трябва да си даваме сметка, че мафията се храни от страха и апатията. Днес нашата борба за справедливост и свобода е в ръцете именно на хората от протеста. Това е общата ни кауза.

Оскърбителните внушения, че хилядите българи по площадите са платени и манипулирани, издават арогантност, политическо безсилие и интригите на задкулисието. Никога народът ни не е бил по-единен в искането си за законност, в смелостта си да бъде актьор, а не зрител на собствения си живот. Никога не е бил по-зрял в решителността си с постоянство, без насилие да върне държавата си.

Да бъдем единни, за да не допуснем егоизма и външни сили да внасят разединение в редиците.“, затова призова президентът в обръщението си към всички българи.

Advertisement:

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This div height required for enabling the sticky sidebar