Hit enter after type your search item

Здравословен начин на живот, Ценни съвети, Пътешествия

Радев: Мутренска държава. Хиляди българи емигрираха, а сега напуска и бизнесът

/
/
378 Views

https://clubz.bg/sites/default/files/%D0%A0%D1%83%D0%BC%D0%B5%D0%BD%20%D0%A0%D0%B0%D0%B4%D0%B5%D0%B2%20%D0%91%D0%A2%D0%903.jpg

С думите „има пробив на сигурността в управлението на държавата в лицето на министър-председателя“ и „такъв имидж ни представя като мутренска държава“, президентът Румен Радев продължи с острите си критики към правителството и работата на прокуратурата. Държавният глава е на двудневно посещение е шуменско.

 

 

 

„Ежедневно чуваме декларации от прокуратурата как имат еднакъв подход независимо от социално и обществено положение. Което наистина гали ухото. Но тези думи ежедневно катастрофират в действителността, защото виждаме как се прилагат абсолютно селективен подход и двойни стандарти – и по отношение на казуси, и по отношение на тяхното хвърляне в публичното пространство и по отношение на тяхното криене.

Advertisement:

По този начин се създава недоверие у хората за прокурорски рекет. С такъв тип отношение не може да цари справедливост“, заяви Радев в Плиска, цитиран от БНР.

 

 

 

 

По неговите думи, властта крачи към пропастта.

 

 

 

 

„Защото кой нормален инвеститор ще вложи парите си в България, когато вижда, че тук се погазва законът. Хиляди българи емигрираха, а сега ще започне да напуска и бизнесът“, посочи държавният глава.

Радев смята, че в България има пробив на сигурността в управлението на държавата в лицето на министър-председателя. И отбеляза, че по този начин върху страната ни се лепва едно позорно петно.

„Такъв имидж ни представя като мутренска държава и срива усилията и лишенията на цяло едно поколение за нашата евроинтеграция“, подчерта президентът Радев.

Advertisement:

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This div height required for enabling the sticky sidebar