Hit enter after type your search item

Здравословен начин на живот, Ценни съвети, Пътешествия

Радев, Подписвай смело указ за освобождаване на главния секретар на МВР и му хвърляй главата на площад „Независимост“

/
/
451 Views
Advertisement:

Advertisement:

Комисарят по човешки права – България трябва да разследва множеството ДОКУМЕНТИРАНИ случаи на насилие над протестиращи и ЖУРНАЛИСТИ, които бяха бити, обгазявани и държани безпричинно с белезници.

Толкова за оня милиционерски ретард при Радев, който ни обясни, че подли протестиращи влизали под щитовете и дърпали полицаите за пишките, а журналистите ги нападали /дай, видео бе/

Стандартът на Борисов е един, лъжа и после 100 повторения, като в оня учебник, дето го е чувал от батковците в СИК, че ги пише там тия работи.

#ОСТАВКА бе #СРАМ

 

 

Накрая, повечето протестиращи от два месеца хора, действително ще побеснеят и десетината ултраси с бомбичките, ще им се видят като заиграли се в пясъчник, деца.

Николай Марков:

Радев,

предлагам да намалим институционалните алабализми и да действаме мъжки и по същество. Всичко е пределно ясно. Назначаването на Главен секретар на МВР става с указ на президента т.е. с твоя подпис!

Няма какво да ги изслушваш тези сикаджийски оръфляци и да газят с мръсните си крака и ръце по килимите в президентството. Както и да продължават да се гаврят с нас. Подписвай смело указ за освобождаване на главния секретар на МВР и му хвърляй главата на площад „Независимост“.

Демокрацията се защитава с твърда ръка, не с празни думи. Режи смело и хвърляй! Който трябва отвън, ще разбере знаците. Твоята глава няма да бъде пощадена.

Запомни ми думата.

Advertisement:

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This div height required for enabling the sticky sidebar
error: Content is protected !!