Hit enter after type your search item

Здравословен начин на живот, Ценни съвети, Пътешествия

Разбра се кой е герберът с мерцедес за 300 бона и с баровски номер С ТТТТТТ…. СНИМКИ

/
/
1044 Views

 

7d8bc077be0994eb24dd2f3c83ac74bd

 

Два луксозни мерцедеса със златни номера събраха погледите на присъстващите на Националната конференция на ГЕРБ в София Тех Парк. Единият е сребрист с номер С ТТТТТТ и според автоексперти струва 300 000 лева.

 

 

 

Луксозното немско возило е собственост на Тихомир Тотов, който стои зад охранителната фирма „Боду СОД”.

Advertisement:

 

 

 

Същата тази фирма охраняваше конференцията на ГЕРБ в София Тех Парк, по време на която охранители пребиха протестиращи срещу Борисов, както и журналисти.

 

 

 

Освен с охрана на дома и офиса, компанията „Боду СОД“ се занимава с лична охрана на физически лица, инкасова дейност, съпровождане при транспортиране на важни стоки и ценни товари, грижи се за сигурността на обществени мероприятия.

 

 

 

Баровецът има и други лимузини с фрапиращата регистрация. Сред тях е и блиндирано БМВ 7-а серия, което надхвърля 400 000 лева. Златният номер струва точно 7000 лева, които се плащат в КАТ при регистрацията.

 

 

 

Охранителния бос Тихомир Тотов пристига на сбирката на ГЕРБ с тузарското си возило.

 

И то точно в момент, в който нервите на много хора са опънати докрай? Не знам чий е автомобилът, но знам, че това е откровена подигравка към хиляди хора, които трудно си набавят храна и медикаменти, камо ли да посмеят да си купят рег. номер от КАТ за 7 бона. Г-н Борисов, такива хора нямат място в управлението на държавата, разберете кой е и вземете мерки!“, написа на личната си страница във фейсбук заместник главния редактор на „Труд“ Петьо П. Блъсков.

 

 

 

Тихомир Тотов (с бялата риза, в гръб) раздава юмруци на протестиращи срещу Бойко.

 

 

 

 

Запознати пък разкриха пред Lupa.bg, че именно Тихомир Тотов е насъскал охранителите си срещу журналисти и протестиращи. Охранителния бос бе заснет също да налага протестиращи. Лицето му не се вижда добре, но Тотов е с бяла риза и се отличава от служителите си.

 

 

 

Черен мерцедес с регистрационен номер РР 888888 също предизвика възмущение сред част у присъстващите.

 

 


На самата конференция самият Бойко Борисов също говори, че в партията има хора, които са се самозабравили. „Тук е елитът на ГЕРБ, а на места има дерибеи, на които трябва да се противодейства“, каза той.

 

 

 

А шефът на „Боду СОД“ Тотов е известен като основен бенефициент по обществените поръчки в последните 3 кабинета. В първото правителство на Борисов фирмата е спечелила конкурси за 2,9 милиона лева, при Орешарски приходите й от държавната хазна са намалели до 1,1 млн. лева, а във втория кабинет на Борисов хората на Тотов са спечелили търгове за охрана за над 2,4 милиона лева.

 

 

Компанията охранява и редица банкови клонове, сгради на културата в цялата страна, включително е отговорна и за опазването на срутилата се през 2007 г. сграда, убила 2 млади жени. Тогава сигнал за инцидента подава именно гард на „Боду СОД“.

Advertisement:

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This div height required for enabling the sticky sidebar