Hit enter after type your search item

Здравословен начин на живот, Ценни съвети, Пътешествия

Разследват лекаря на Марадона за непредумишлено убийство

/
/
68 Views
Advertisement:

Advertisement:

Личният лекар на Диего Марадона е разследван в неделя за непредумишлено убийство, съобщиха прокурорите в Сан Исидро до Буенос Айрес.

Аржентинската легенда си отиде от този свят от фатален сърдечен удар в сряда.

Полицията обискира кабинета и дома на Леополдо Луке в търсене на вероятни доказателства за небрежност, показаха телевизионни кадри. Разследването бе започнато заради опасения, повдигнати от три от дъщерите на дон Диего – Далма, Джанина и Яна за лечението, което баща им получил за своето сърдечно състояние в дома му в Тигре, северно от Буенос Айрес, разкриха съдебните източници.

„Нашите разследвания продължават, говорим със свидетели, включително членове на семейството на Марадона“, сподели източник близо до разследването в Сан Исидро. Луке, който отказа да коментира, когато бе потърсен от АФП, бе публикувал снимка на себе си с Марадона в деня, в който 60-годишният напусна болницата на 12 ноември, осем дни след операцията за премахване на хематом в мозъка.

Марадона се завърна в дома си в Тигре, където получи необходимото медицинско лечение. Той почина от инфаркт в сряда и бе погребан в четвъртък на гробищата „Жардин де Пас“ в покрайнините на аржентинската столица.

Advertisement:

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This div height required for enabling the sticky sidebar
error: Content is protected !!