Hit enter after type your search item

Здравословен начин на живот, Ценни съвети, Пътешествия

Рачков ще се жени ?

/
/
1688 Views

Около актьора Димитър Рачков е винаги горещо. Русата красавица е явно грабнала сърцето на шоумена, защото в пространството се носи мълва, че е сложил годежен пръстен на плеймейтката Анита Димитрова. Актьорът е поискал ръката на новото си гадже преди месец и според запознати бижуто струвало над 3 бона, пише България днес.

„С него имаме прекрасни отношения! Той изключително много държи на мен и ми предложи брак. Сега сме сгодени, но ще видим кога ще насрочим сватбата нека да мине цялата тази дандания с коронавируса“, признала Анита пред свои приятелки.

Advertisement:

 

 

 

Близки до комика обаче са притеснени, че новата му любов ще го съсипе и остави без пукнат грош. Думите на загрижените роднини на Рачков са не без основание. Красавицата не се свени да си иска от актьора я екскурзия до горещи страни, я подарък като кученце или скъпарски дрешки.

Междувременно Маги Халваджиян не се поколеба и нанесе вербален удар, макар и на шега, по бившия господар на ефира. На скорошна сбирка с фенове, организирана от продуцента, въпросите бяха директни, а отговорите – доста неочаквани.

„Ами в падение си сега, какво да правим, възходът ти беше преди няколко месеца!“, пиперливо и с усмивка заяви Маги на Митко. Причината за по-малкото хонорари на комика е липсата му в „Маскираният певец“. Някои фенове обаче продължават да смятат, че той още е в шоуто, но се крие под някоя от маските. Рачков предпочете да не отговори, което още повече разбуни подозренията.

Advertisement:

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This div height required for enabling the sticky sidebar