Hit enter after type your search item

Здравословен начин на живот, Ценни съвети, Пътешествия

Рашидов: По-добре Слави, който толкова разчита на българите в чужбина, да напусне държавата

/
/
313 Views

Снимка: Булфото, архив и тв 7/8

Бившият културен министър от ГЕРБ Вежди Рашидов коментира ситуацията след изборите в България като бе категоричен, че държавата не е поле за шеги, а политика не е лесна работа.

Advertisement:

„Аз няма да напускам държавата си. По-добре Слави Трифонов, който толкова разчита на българите в чужбина, да я напусне. Но аз многократно съм казвал, че държавата не е поле за шеги”. Това заяви бившият министър на културата и депутат от ГЕРБ Вежди Рашидов в интервю, публикувано в Ретро.бг.

 

 

 

„Хора без никакъв опит, за които негативизмът е начин на живот, хора, които единствено са оплювали политиците, подигравали са политиците, унижавали са ги, днес те ще стават политици! Но заедно с това много спомени от прехода ще се появят в битността им вече на политици. Сигурен съм, че те ще научат за себе си и за живота си много повече, отколкото им се иска”, ядосва се Рашидов.

„От масите на Илия Павлов от началото на прехода през демократичните мутри до някои днешни олигарси – обслужването по празници все още се помни от много хора. Именно затова, когато говорим за парламент и политика, трябва добре да се огледаме в огледалото на миналото, за да бъдем носители на максимална хигиена”, роптае герберът.

„Политиката не е толкова лесна работа. Парламентът е отговорно място, важно за съдбата на много хора. Лесно е да си опозиция и да плюеш. Много хора станаха известни с плюенето си, с нищо друго”, завърши Вежди

Advertisement:

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This div height required for enabling the sticky sidebar