Hit enter after type your search item

Здравословен начин на живот, Ценни съвети, Пътешествия

Ренета Инджова е причакана и блъсната в гръб пред блока й от непознат мъж. С тежка травма е. Предстои операция

/
/
487 Views
Advertisement:

 

Advertisement:

Бившият служебен премиер на България Ренета Инджова е била нападната от непознат мъж, пише Фрог нюз.

Това е станало в събота около 9 часа сутринтаНападателят я причакал пред блока й, след което я настигнал и я блъснал с всичка сила. От падането на земята, Инджова е счупила ръката си.

 

 

Утре тя ще бъде оперирана в „Пирогов“. Лекарите са решили, че травмата е тежка и трябва да се постави инплант, научи Фрог нюз от източници в МВР.

Случаят е поет от 5-то РУП, същото, което организира и блокадата на майките от „Системата ни убива“. В случая не може да се говори за нападение с цел грабеж, тъй като мъжът, който е видимо млад, не е направил опит да обере бившият премиер. След като свалил Инджова на земята, веднага избягал от мястото.

 

 

Желязната лейди, както я наричат хората, отивала до близкия пазар. Обичайно излизала по едно и също време и минавала през един и същи път до там, което означава, че била лесна за проследяване.

Не е ясно защо полицията едва днес реши да съобщи за случая, като спести факта, че тя е била нападната. Описва го като „инцидент в блока“.

Ренета Инджова участва от първия ден на протестите срещу управлението на Бойко Борисов и главния прокурор Иван Гешев. Преди няколко дни тя държа знаменателна реч пред множеството хора. В нея тя изрази огромната си подкрепа за младите хора.  Думите й веднага бяха разпространени в социалните мрежи.

Advertisement:

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This div height required for enabling the sticky sidebar
error: Content is protected !!