Hit enter after type your search item

Здравословен начин на живот, Ценни съвети, Пътешествия

Ренета Инджова пред Фрог: На улицата ме блъсна в гръб непознат човек, опитвайки да се кача по стълбите вкъщи паднах втори път от болка

/
/
386 Views

 

 

За толкова малко време ли интереса към онова, което се е случило утихна, а мръсотиите, които се изляха са им достатъчни

Обещах на всички медии, които звъняха, че щом изляза от болницата, ще говоря по всякакви въпроси. Още съм в потрес, че когато пострадах имаше толкова голям интерес, а сега никакъв.

Advertisement:

Институциите не са заинтересовани да намерят каквото и да било по случая, освен да намерят една нова жертва, но този път не са познали. За колата, когато ме блъснаха, не казах нищо, но този път не е така.

Това каза Ренета Инджова в интервю на Диана Йонкова пред Фрог Нюз, която подробно сподели какво се е случило при инцидента, след който тя е със счупена китка.

Толкова е кратък случая, а спекулациите са толкова много, че като го видите ще разберете, че са други причините за всичко това, а не случилото се.

 

 

 

По обичайния си маршрут, по който отивам на пазар веднъж-два пъти в седмицата, в събота сутринта вървят и зад мен ме блъсна със сила човек и ме събори на земята. Нищо повече не видях от болката, която изпитах, защото там има и една чупка в стената. Така че смятам го за неизвестен извършител сама за себе си, защото нямах за цел да видя кой е при тази силна болка.

 

Опитах се да стана, за да се прибера вкъщи. По време на това изкачване към дома ми, между първия и втория етаж, отново се повалих на земята от много силната болка от счупената на лявата ми ръка китка. Пак с усилие станах и се прибрах. Започнах да търся близки и познати, за да ми помогнат. Намерих такива и с такси стигнах до „Пирогов“.

 

Там на въпрос какво се е случило, казах, че се е случил инцидент. Не смятах за необходимо да започнат полицейски въпроси, а да ми се даде първа медицинска помощ. Знаех това просто нещо – че някой ме е блъснал и след това, прибирайки се вкъщи отново съм паднала до степен, която лекарите определиха като средни телесни повреди.

 

 

 

Това е всичко откъм инцидентната страна на нещата.

 

След това започна едно ходене по мъките. Дойде полиция, която ме разпитва три часа по въпроса, за това, което току що Ви обясних. Тръгнаха да разпитват всички съседи, да обещават, че ще видят всички камери в района, като че ли не се знае, че живея в кв. „Хаджи Димитър“ където камери няма.

На пресконференция също са казали, че първо ще търсят камерите, а след това са си признали, че камери няма, а това можеше да се установи още на място и вечерта.

Питанията към мен, които продължиха, както Ви казах три часа, са си извлекли всякаква информация, която те наричат „противоречива“, защото частично всяка една от тях смятат за цялостна – хем съм блъсната била, пък хем съм паднала по стълбите. Щом е така по-изгодно е да напиша, че съм паднала на стълбите, защото иначе трябва да ходят да търсят извършител.

Полицията е стигнала до мен, след като е излязла в БНР информация от „Пирогов“, че с мен се е случил инцидент и съм с увреждания. Свидетелите, както ги наричат, които знаят за случая – това са най-близките ми две жени, с които пътувах в таксито.

 

 

 

Впоследствие ми се обади по телефона отец Дионисий, който също веднага дойде в „Пирогов“. Той е отишъл в районна прокуратура, след правна консултация, че това е начина, по който, вместо да ме разпитват полицаите в „Пирогов“, вместо да получавам  първа помощ, е по-добре по прокурорска линия да се извършват другите дейности.

Продължение в https://frognews.bg/novini/reneta-indjova-pred-frog-sled-mrasotiiata-men-interesat-izchezna-institutsiite-iskat-nova-jertva-tozi-pat-poznali.html

Advertisement:

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This div height required for enabling the sticky sidebar