Hit enter after type your search item

Здравословен начин на живот, Ценни съвети, Пътешествия

Ретро: Бившата жена на Бойко от САЩ го подкрепя. Скочи на протеста и Радев

/
/
530 Views

Проправителственият вестник на Недялко Недялко от Пик Ретро излезе с любопитен материал за жената на Бойко Борисов Стела Костова, която живее в САЩ.

Ето какво пише, подкрепящото властта, издание:

Advertisement:

„Бившата съпруга на премиера Бойко Борисов – д-р Стела Костова, за пръв път си позволява да изрази мнение по отношение на политическата обстановка в страната. Майката на единствената дъщеря на министър-председателя повече от 20 години живее в Щатите, където е пълноправен гражданин, но не остана безмълвна пред обтегнатата ситуация в родината си, пише Ретро.

През последната седмица д-р Костова споделя в официалния си профил във фейсбук статии, мнения и публикации, подкрепящи решения, които взема бившият ѝ съпруг и защитаващи правителството, което той оглавява. От постовете ѝ става ясно още, че успешната лекарка е против задкулисието на протестите и намесата на президента Румен Радев в тях.

 

 

 

 

До момента д-р Костова винаги е пазела политически неутралитет и не се е възползвала от общото си минало с премиера Борисов, за да се появява в медийното пространство. Тя е напълно отдадена на професията си и не спря да лекува своите пациенти дори по време на пика на заразата от коронавирус в Америка.

Бившата съпруга на лидера на ГЕРБ рядко се прибира в България, но не е скъсала връзката нито с роднините, нито с приятелите си тук. Най-много от всички обаче ѝ липсвали двете ѝ внучета Бойко и Иван, които тя има шанса да вижда по-рядко предвид голямото разстояние. Благодарение на модерните технологии тя успявала редовно да се вижда чрез интернет с дъщеря си Венета и внучетата си. С премиера са успели да съхранят отлични отношения, макар отдавна да са разведени.“

Advertisement:

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This div height required for enabling the sticky sidebar