Hit enter after type your search item

Здравословен начин на живот, Ценни съвети, Пътешествия

Роман Абрамович е отровен

/
/
1800 Views

Съобщиха сензационна новина за собственика на Челси, който е близък до руския държавен глава.

Руският олигарх Роман Абрамович и украински преговарящи за мир са получили симптоми на предполагаемо отравяне след среща в Киев по-рано този месец, съобщава „Уолстрийт джърнал“.

Advertisement:

Милиардерът загубил зрението си в продължение на няколко часа, поради което бил приет в болница в Турция.

Преди минути говорителят на Абрамович потвърди официално информацията! 

След срещата в украинската столица Абрамович, пътувал между Москва, Лвов и други места за преговори, както и поне двама високопоставени членове на украинския екип, са получили симптоми, които включват зачервяване на очите, постоянно и болезнено сълзене и лющене на кожата по лицата и ръцете – възможни последици от отравяне, казват запознати.

Вестникът съобщава, че за предполагаемата атака са обвинени хардлайнерите в Москва, които според подозренията са искали да саботират преговорите за прекратяване на войната. Човек, близък до Абрамович, заяви, че не е ясно кой е набелязал групата и собственика на „Челси“.

Западни експерти, разгледали инцидента, казват, че е трудно да се определи дали симптомите са причинени от химически или биологичен агент или от електромагнитно-радиационна атака.

Твърди се, че симптомите са били открити след среща в украинската столица, целяща постигане на напредък в преговорите за прекратяване на огъня.

Смята се, че животът на Абрамович и другите украински преговарящи не е в опасност и състоянието им вече се е подобрило.

Това стана ясно в момент, когато външният министър Лиз Тръс разкри, че силите на Владимир Путин отвличат украински политици, активисти и журналисти, тъй като Русия не успява да постигне военните си цели. Тръс заяви, че Путин прибягва до „отчаяни мерки“, тъй като според британски военни анализатори руската инвазия страда от липса на динамика, лоша логистика и нисък морал.

Външният министър заяви: „Путин продължава да използва отвратителни тактики срещу украинския народ, включително отвличане на невинни цивилни. Той не постига целите си и прибягва до отчаяни мерки. Путин трябва да се провали в Украйна.“

Advertisement:

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This div height required for enabling the sticky sidebar