Hit enter after type your search item

Здравословен начин на живот, Ценни съвети, Пътешествия

Росен Малинов: Въоръжени хора се разхождат в парламента

/
/
467 Views

Депутатът от БСП Росен Малинов алармира по време на обсъждането на доклада на Иван Гешев, че в парламента се разхождат пет или шест човека, които са въоръжени.

Той изглеждаше разтревожен и призова да се направи проверка. Председателят на НС Цвета Караянчева обеща да я направи, разказва actualno.com.

Advertisement:

Целият парламентарен ден беше осеян със скандали. Те добиха откровено сатиричен характер.

Повод за парламеннарните размирици стана, колкото и абсурдно да звучи, папка, съдържаща изказването на депутата от ГЕРБ Спас Гърневски. Съпартиецът му Младен Шишков обяви от парламентарната трибуна, че докато Гърневски си чакал реда за изявление, социалистът Драгомир Стойнев му взел папката и я предал на своя колега Георги Гьоков, който тръгнал да си излиза с нея от пленарната зала. Маноил Манев от ГЕРБ пробвал да го спре.

„По най-безогледен начин г-н Гьоков започна да се съпротивлява. Нещо повече – 6 човека от парламентарната група на БСП се нахвърлиха физически върху колегата Манев“, разказа развълнуван Шишков. А накрая заключи: „Колегите от БСП имат навика да крадат не само физически, но и интелектуална собственост.“

Впоследствие се стигна и до размяна на любезности от парламентарната трибуна в поредица от процедури по начина на водене.

Първи от възможността се възползва Антон Кутев от БСП. „Имам една молба към вас, да спрем този цирк дотук, защото аз бях един от хората, които снимаха и в моя телефон стоят доста неща.

Искам да ви уверя, че ако те излязат от телефона ми, ще попаднат най-малкото в CNN и ще обиколят целия свят. Тези кадри, които имат тук влизат във всички агенции за нула време“, заяви народният представител от левицата.

В отговор депутатът от ГЕРБ Вежди Рашидов също взе думата по начина на водене на практика със същия призив – да прекрати цирка.

„В момента нашият колега казва, че има компромати срещу депутати, че ще ги даде в СNN. Това значи, ти водопроводчика, трай сега малко“, каза Рашидов на репликиращия го от място червен депугат Манол Генов.

Advertisement:

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This div height required for enabling the sticky sidebar