Hit enter after type your search item

Здравословен начин на живот, Ценни съвети, Пътешествия

Румен Петков показа снимки: Борисов се гаври със здравния си министър

/
/
475 Views

Бойко Борисов чрез поведението си по време на пандемия се гаври със своя здравен министър и с онази шайка, която тероризира обществото месеци наред. Той се среща с хората от близко разстояние без да спазва никакви противоепидемични мерки –  нито носи маска, нито спазва дистанция. Той грубо нарушава мерки, а да не говорим, че се среща и с деца – това е цинизъм. Снимките са от онзи ден.

Това коментира в ефира на бТВ Румен Петков, председател на АБВ.

Advertisement:

За какви мерки изобщо говорим!? Те са някакви корпоративни. Затворихме моловете, ударихме културата и артистите, но оставихме големите магазини отворени. Така еч мерки няма, посочи той. Но даде пример с Великобритания, където мерките са много строги и драстични, а в същото време заболеваемостта остава висока.

 

 

 

Не ходя навсякъде с маска. В тоалетната и на улицата не я нося. Показвам снимките с министъра, защото той самия като не спазва мерките, внушава недоверие в тях, посочи Петков.

Датата за изборите като е по-отдалечена, смятам, че хората ще са по-спокойни, защото ситуацията с епидемията ще е различна, а и ще мотивира повече хора да излязат да гласуват, тъй като и времето ще е по-хубаво. Масовото гласуване е ключът към ново, по-добро правителство. Вярно е, че избраната дата – 4 април, съвпада с католическия Великден и с пролетната ваканция и това може да доведе до някакъв отлив. Ние затова от АБВ предложихме изборите да са в средата на май, посочи той.

Advertisement:

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This div height required for enabling the sticky sidebar