Hit enter after type your search item

Здравословен начин на живот, Ценни съвети, Пътешествия

Румен Радев забрани на децата си да протестират

/
/
413 Views

Президентът Румен Радев е забранил на сина си Георги и дъщеря си Дарина да протестират на жълтите павета срещу правителството на Бойко Борисов, пише седмичника „Уикенд“, позовавайки се на съученици на президентския син от столичното 138-о училище „Проф. Васил Златарски“.

Макар самият Румен Радев да даде тон на несекващите от близо месец протести, след като с вдигнат юмрук призова хората да протестират под слогана „Мутри вън!“, държавния глава не желае представители на собствената си фамилия на жълтите павета.

Advertisement:

 

 

 

Президентът изрично е забранил както на голямата си дъщеря Дарина, така и на 16-годишния си наследник Георги да се включат в протестите, уплашен за сигурността им. Радев се опасявал най-вече за Георги, който е с буйна кръв и често се забърква в неприятности.

 

 

 

 

Президентът призова народа към мирни протести, но не пуска наследниците си на жълтите павета

 

 

Синът на Румен Радев, заедно със сестра си Дарина живеят при майка си Гинка, която се разведе с баща им заради връзката му с настоящата първа дама Деси Радева. Децата на президента обаче са контролирани всяка вечер от татко си, който ги преслушва по телефона.

Радев очевидно се опасява, че синът му Георги може да бъде въвлечен в конфликт с полицаи, или с други протестиращи, споделят съумениците на наследника му. Тийнейджърът Георги често се оплаквал на приятелите си, че от МВР дебнели семейството му за всяка издънка и давал пример с няколкото полицейски проверки на мерцедеса на мащехата си Деси Радева.

Advertisement:

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This div height required for enabling the sticky sidebar