Hit enter after type your search item

Здравословен начин на живот, Ценни съвети, Пътешествия

Румен Радев и кака му като две капки вода: Вижте сестрата на президента

/
/
1078 Views

Президентът Радев: Протестът на медицинските сестри е проблем на ...

Държавният глава има сестра Лозана, с която са като две капки вода

Румен Радев празнува 59-ия си рожден ден без един от най-близките си хора. Сестра му Лозана и фамилията й заминали изненадващо за Германия.

Advertisement:

Това се разбира от публикациите на племенничката на президента, която обяви, че новия й адрес не е в България, а в Дортмунд.

Никой не знае защо родата на Румен Радев се е изнесла от родината, нито пък дали ще останат само временно на германска земя.

Сестрата на Румен РадевСнимка: Ретро

От както избраха брат й за държавен глава кака му Лозана,която е с две години по-голяма от него избягва да се показва в медиите. Тя обаче поддържа отлични отношения с Румен, с неговата втора жена Десислава и с децата му, плод на брака му с Гинка Кесякова.

Тази година Радев и сестра му понесоха тежка загуба когато почина баща им. Иначе тя по-често гостуваше в къщата на родителите си в село Славяново, Хасковско.

На снимката, на която Лозана позира с огромен букет цветя се вижда с просто око, че с Румен Радев си приличат като две капки вода.

Малкият Румен Радев със сестра си Лозана

За каката на президента се знае, че тя е причината той да избере авиацията. Завършилата психология и педагогика хасковлийка е стюардеса в държавната тогава авио компания „Балкан”.

Дъщерята на Румен Радев и племенничката му Снимка: Ретро

Вече 13 години дамата полага труд в бюро „Информация” на летище София. Говори се, че каката не се е месила прекалено в житейските избори на брат си. Но винаги го завръщала когато правел грешки. Като по-малък Румен имал сестра си като еталон за успех. Заради нея кандидатствал в Немската гимназия, но там учил само година защото тя го насочила към математиката, която му помогнала после да пробие Военно-въздушното школо, предават от retro.bg.

Advertisement:

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This div height required for enabling the sticky sidebar