Hit enter after type your search item

Здравословен начин на живот, Ценни съвети, Пътешествия

Русия към българите: Време е да се преместите да живеете в Русия

/
/
9261 Views

Кадър Руски дом в София

Русия кани българите да се преместят да живеят там.

Advertisement:

Какво чакаме? Русия ни кани с реклама – имаме парно, хайвер, водка и жени!
Руският дом в София кани българите да отидат да живеят в страната на Владимир Путин. Това не е смешка, а съобщение на посланичество на Федералната Агенция по въпросите на Общността на Независимите Държави, на сънародниците, живеещи зад граница и по интернационалното филантропично съдействие (Россотрудничество), предаде Кросс.

„Време е да отидете да живеете в Русия. Не отлагайте. Зимата е близо „, това написаха руснаците. Във видеото като преимущества на Русия се акцентират кухнята, красивите дами, евтиният газ, изкуствата, евтиният ток, обичайните полезности и, не на последно място, водката.

Посочва се и, че в страната няма “ просвета на изтриване “ – “ cancel culture „, събитие, особено за Съединени американски щати и Запада. “ Икономика, която може да устои на хиляди наказания „, споделя гордо гласът за кадър.

Клипът е рекламен и залага само на примамливо звучащи неща, но пропуска други факти за Русия.

Страната е с най-ниска продължителност на живота в сравнение с всяка друга европейска страна. Средната продължителност на живота на руснаците е много кратка – едва 59 години при 74 години за българите, за които се смята, че са с кратка продължителност на живота.

Средната пенсия в Русия е в рубли около 560 лева при 608 в България. Минималната заплата в Русия е около 400 лева при 710 лева в България.

Advertisement:

1 Comments

  1. Ей-й… веднага ще се затърчиме нататък! В България ако има такива улавци, прав им път! Но има и много умни хора в държавата.

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This div height required for enabling the sticky sidebar