Hit enter after type your search item

Здравословен начин на живот, Ценни съвети, Пътешествия

Сашо Кадиев пометен от автобус в турски курорт

/
/
119 Views

ВАКАНЦИЯ НА УЖАСИТЕ: Сашо Кадиев и малкото Кате пометени от автобус в турски курорт

Автобус ударил таксито, в което Сашо Кадиев и дъщеричката му пътували по време на екскурзия в Турция. Неприятната случка се разиграла още в първия ден на почивката на актьора в Анталия.

В шоуто „При ТоТо“ Кадиев се оплака, че още щом пристигнал в турския курорт останал неприятно изненадан, тъй като квартирата, която наел не приличала на тази от снимките.

Advertisement:

„Реших това лято да отидем в чужбина само двамата. В един от най-големите аквапаркове в Европа. Бяхме там 3-4 дни. Как започва премеждието в Турция – запазил съм някаква квартира, която я дават на снимките с хубава поляна, в далечината се вижда морето, с някаква верандичка. Радваме се. Пристигаме на летището, взимаме си едно такси и тръгваме за там. Но пристигаме в един квартал, който е ужас”, разказа Сашо Кадиев.

“Военна обстановка нищо не е”, възмути се актьорът. “Всичко е разрушено, строи се наново, няма пътища, всичко е в дупки. Викаме си: „Ние тука ли сме, верно?“. Ужасяваща история. Самата кваритра не е лоша, но обстановката отстрани – ужас. Далеч от парка и от всичко. Звъня на хората, които са ни я дали, че не искаме да оставаме, но от там ни казват, че не се връщат пари. Кати ми вика „Тати, какво ще правим в тая разруха?“ И сменихме хотела. Отписах на парите, въпреки че не бяха много малко“, разкри той.

 

 

„Тръгваме, но няма хотели. Отварям сайта, всичко пълно. В Анталия си е сезон. И намирам едва-едва един между мотел и хотел, който пак не е евтин. Казват, че в Анталия е евтино, но не е. В квартала кокошки търчат по пътя, някакви пичове карат каруци. На тръгване с таксито се качваме малко на горе и един автобус не ни вижда и продължава да си слиза към нас. Шофьорът на таксито започва да свирка, но онзи си ни удари отпред. Блъсна колата. Не стана кой знае какво, но колата счупена отпред. Почнаха шофьорите да се карат на турски. Викам си – първо не можем да се настаним, сега ни удариха. Абе, добро начало в Турция. Поне на аквапарка да отидем“, продължи с фрапиращата история Кадиев.

„Хванахме друго такси, влизаме в онзи хотел, а там друга история – 40 градуса, а климатикът я работи, я не. Детето пита какво ще правим, викам: „Сложи банския и отиваме на аквапарка“. По едно шосе вървяхме към него на 40 градуса, но на аквапарка бяха големи купони. В края на краищата си изкарахме хубаво, забавлявахме се, ходихме по ресторанти, пеша, прибирахме се вечер, разхождахме се“, каза още Кадиев.

В крайна сметка звездата от кинолентата „Завръщане“ и малкото Кате изживели прекрасни мигове в бленувания аквапарк.

Advertisement:

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This div height required for enabling the sticky sidebar