Hit enter after type your search item

Здравословен начин на живот, Ценни съвети, Пътешествия

Секретарят на президента отговори на Симеонов: Две оставки и съд за виновните, превърнали държавата в лична собственост

/
/
534 Views

Език мой, враг мой. Това важи с пълна сила за Валери Симеонов. Днес за пореден път показа своето ”уважение” към инакомислещите.

Преди ден, копието му по интелект, определи тези, които са ги избрали да им са представители в НС, за стадо.

Advertisement:

„Както е тръгнало, ще разрушим държавата, за да угаждаме на планетата на маймуните от жълтите плочки.“ заяви днес Симеонов.

 

 

 

 

Това е нивото на управляващото мнозинство, което формира националната ни политика и кове законите ни, пише секретарят на президента Димитър Стоянов в социалната мрежа фейсбук, предаде actualno.com.

Такива като симеоновци рушат държавата, а не „стадото“ или „маймуните“. Днес, този капацитет, е заместник-председател на 44-тото НС. Беше и вицепремиер. Ниво е! И то какво!

Караянчева, смотолеви в едно студио, че президентът рушал легитимността на НС. Още ли мисли по този начин? Не президентът е причина за 15% доверие в НС, а такива като симеоновци.

Та вие сами отвратихте електората от парламентаризма, който потъпкахте, с превръщането на законодателната власт в подопечна на изпълнителната, в гумен печат, в нотариат. Иначе е просто – две оставки и съд за виновните, превърнали държавата в лична собственост.

Advertisement:

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This div height required for enabling the sticky sidebar