Hit enter after type your search item

Здравословен начин на живот, Ценни съвети, Пътешествия

Симеонов: Борисов и МВР да премахнат незаконните блокади в София, Пловдив и Варна. Шепа хора вилнеят безнаказано и грубо газят законите

/
/
315 Views

 

 

 

Призовавам премиера Бойко Борисов, МВР и всички компетентни институции да влязат в правомощията си и да прекратят незаконните блокади в София, Пловдив, Варна, Стара Загора и всички останали градове, където има такива. Подобни действия на протестиращите са издевателство и терор над обикновените граждани, които съблюдават реда и закона“. Това заяви пред „Блиц“ Валери Симеонов.

„Блокирането на областните градове е унизително за българските граждани, които са принудени да заобикалят докато стигнат до работните си места и домовете си. Не може шепа хора да вилнеят безнаказано и грубо да показват законите“, подчерта Симеонов.

Advertisement:

 

 

„Спомням си, че Борисов прие съдебната реформа, за която толкова настояваха Христо Иванов, Радан Кънев и психодесните. Сега те се чудят какви неща да говорят срещу правителството, а приказките им са като на сърдити деца, на които са взели играчките“, категоричен е бившият вицепремиер. Според него правителството трябва да изкара докрай управленския си мандат и да не се поддава на уличния натиск.

Advertisement:

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This div height required for enabling the sticky sidebar