Hit enter after type your search item

Здравословен начин на живот, Ценни съвети, Пътешествия

Симеонов: Решихме: Вече няма да позволим президента да играе оперета „Аз съм значим и важен“

/
/
514 Views

Нова атака поде от ефира на БНТ Валери Симеонов срещу президента Радев.

„Президентът, който е подвластен на своите лични емоции и амбиции, взе едно грешно решение. Не отидохме на консулациите при него, защото тези консултации бяха безсмислени, те бяха глупави. „Обединени патриоти“ решихме да не позволяваме повече на президента да играе оперетата „Аз съм значим и важен“. Това каза в студиото на БНТ заместник-председателят на НС и председател на НФСБ Валери Симеонов.
Вие видяхте, че на тези консултации изобщо не се обсъждаше датата. Излизаха една след друга извънпарламентарни партии и първите въпроси, които Вие им задавахте бяха „Кога решихте да бъдат изборите“ и отговор нямаше. Смисълът на тези консултации беше Радев да се показва всеки ден по телевизора, добави Симеонов. Според него датата на изборите трябва да бъде максимално отдалечена от пика на пандемията, за да може повече хора да отидат до урните.

Advertisement:

 

 

 

Лидерът на НФСБ Валери Симеонов заяви, че отпускането на мерките трябва да бъде обмислено. „Не виждам смисъл в това на 4 февруари да бъдат върнати големите ученици в училище, а да не бъдат отворени ресторантите и кафенетата. Винаги рискът е там, където има голямо струпване на хора, които общуват помежду си, само че общуването в училищата по никакъв начин не мога да го сравня с общуването по кафенетата и в ресторантите, където ходят няколко човека и сядат на отделна места, няма контакт между отделните компании. Рискът там е по-малък отколкото в училищата“, продължи той.

Колкото до възможното коалиране за изборите, лидерът на НФСБ каза, че засега са водили разговори само с ВМРО, но имат предложение и от платформата на Мая Манолова, и Отровното трио.

„Ние сме в непрекъснат диалог с ВМРО, днес също ще имаме разговор с г-н Каракачанов. Подготвяме едно съвместно явяване, отворени сме като формати за други патриотични формации и партии и мисля, че с това ще се изчерпа евентуалната коалиция на патриотичните сили в България. За други коалиции трудно ми е да говоря. В момента имаме заявена една коалиция около Манолова, Отровното трио“, каза Симеонов.

Advertisement:

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This div height required for enabling the sticky sidebar