Hit enter after type your search item

Здравословен начин на живот, Ценни съвети, Пътешествия

Синът на Илон Мъск се отказва от богатия си татко и става жена

/
/
2519 Views
Advertisement:

Синът на Илон Мъск се отказва от богатия си баща и става жена
Advertisement:

Най-големият наследник на Илон Мъск, 18-годишният му син Ксавие, е подал документи за смяна на пола и за отказване от фамилията си. Това се е случило на 18-и април тази година в Санта Моника. Новото име, което Ксавие е пожелал е Вивиан Джена Уилсън и признава, че не желае по никакъв начин да бъде свързван с баща си.
Вероятно предстои и тотална промяна на външния вид, тъй като синът/дъщерята няма никакво намерение да се свързва, по какъвто и да бил начин с Илон Мъск. Не е известно дали най-богатият мъж на света някога е подкрепял финансово Ксавие. Той е плод на любовта между Мъск и Джъстин Уилсън, които бяха женени между 2000 и 2008 г. Първото им дете се роди през 2002 г., но почина едва 10 седмици, след като се появи на бял свят от синдрома на внезапната детска смърт.

Две години по-късно Илон и Джъстин стават родители на близнаците Ксавие и Грифин, а след това се раждат и трите близнака Деймиън, Кай и Саксон, които са вече 16-годишни. Всички наследници на откривателя никога не са били под светлината на прожекторите, но очевидно Ксавие е имал немалко пререкания с него. Към днешна дата желанието му е да зачеркне напълно баща си от живота си и да вземе фамилията на майка си.

Източник: woman.bg

Advertisement:

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This div height required for enabling the sticky sidebar
error: Content is protected !!