Hit enter after type your search item

Здравословен начин на живот, Ценни съвети, Пътешествия

Скандален запис за уволнението на медицинска сестра в „Пирогов“! АУДИО

/
/
397 Views
Advertisement:

408f45b56ae6416fa96eeb34e48023d5

Advertisement:

Уволниха дисциплинарно от „Пирогов” физиотерапевта Бойка Анастасова, станала известна като медсестрата, стояла на перваза на Партийния дом през март по време на протеста на здравните работници.

 

 

 

Причината за махането й е неспазена вътрешна заповед, която задължава работещите в спешния институт да си правят PCRтест за COVID-19 при завръщане от отпуск.

 

 

Не знаех за тази заповед, никой не ме беше уведомил за нея. Нямаше я качена дори на сайта на „Пирогов”.

 

 

На 24 август, когато се връщах на работа след отпуск, заради ненаправения PCRтест шефът на Клиниката по детска хирургия доц. д-р Христо Шивачев ме изгони от работа.

 

 

 

 

Поисках да ме освободи писмено, за да не излезе, че съм се самоотлъчила. Заради моето настояване той започна да ме ругае. Същото направи и началникът на Клиниката по детска ортопедия и травматология д-р Николай Цуцумански. Той дори си позволи да ме бута и обижда пред пациентите”, разказа пред сайта Lupa.bg Бойка Анастасова.

 

 

 

 

В интернет се разпространи и скандален запис за случилото се. Предполага се, че на него се чува как е уволнена Анастасова от доц. д-р Христо Шивачев и д-р Николай Цуцумански. „В тази клиника такива права и свободи, каквито търсиш, няма„, казват на медицинската сестра докато я гонят.

Advertisement:

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This div height required for enabling the sticky sidebar
error: Content is protected !!