Hit enter after type your search item

Здравословен начин на живот, Ценни съвети, Пътешествия

Скандал! Бойко купил луксозно Бентли на силиконка от Пловдив

/
/
724 Views

Неизвестни детайли от креватните подвизи на Бойко Борисов продължават да изтичат, след като хунтата е притисната в ъгъла и оставката е въпрос на дни, което върна увереността на българина, че мутрите не са всесилни.

 

 

 

Източник на Narod.bg от групировката СИК, част от която е и премиерът, алармира за поредна силиконова гърла, която е обменяла телесни течности с нещото, което е на върха на държавата вече повече от 10 години.

Advertisement:

 

 

 

Мария Петрова е поредната силиконка около Бойко

Поредната любимка се казва Мария Георгиева Петрова и е била лична масажистка на министър-председателя. Чернокоската обаче стои извън матрицата от любовници, защото е надхвърлила обичайната възраст 25-30 на метресите на премиера.

 

 

Петрова е набор 69, на 7 юли е станала на 51 години, но уговорката е, че аферата с Бойко е била актуална преди десетилетие – около 2010 година, твърди източникът на Narod.bg.

Тунинговата обилно със силикон, брюнетката се представяла за бизнес дама, преди да изчезне зад граница точно като „Мис Бикини” Борислава Йовчева, от която Борисов има дете.

Тунингованата „майна“ вече е зад граница

Реклама

„Пловдивчанката наляво и надясно се хвалеше, че Бойчето, както го наричаше, й купил бяло бентли за 200 000 лева, с което трябваше да разберем, че е не е поредната в списъка, а е наистина близка до Бойко Борисов”, подчерта читателят на Narod.bg.

Точно по времето, когато Мария Петрова е спрягана като опасно близка до премиера, по петите й тръгват „Господари на ефира” заради десетки сигнали, че бизнесдамата, собственик на спа център и фитнес през фирмата й „Грация – МП” ЕООД, че не плаща заплати на служителите си., показа проверката на Narod.bg.

Тунингованата „майна” бе, че не изплаща и лев на работниците си. Петрова ги държала на работа по месец-два, докато самите те издържат без стотинка месечно възнаграждение, после наемала поредните „шарани”.

„Това го правила с ясното съзнание, че не могат да я пипнат с пръст, нали топли леглото на своя клиент за масажи Бойко Борисов”, смята запознатият с историята източник на Narod.bg.

Масажистката бе спипана, че, съвсем по мутренски, не дава заплати на своите служители във фитнеса

Наш репортер установи, че дружеството е регистрирано в Пловдив на адрес ул. „Свети Климент” 22.

Фирмата за търговия, счетоводни услуги, реклама, фитнес и лизинг сделки е била под запор до 26 март 2019-а. Тогава частен съдебен изпълнител Кремена Петрова пише до Агенцията по вписвания, че запорът, наложен от Районният съд в Пловдив по искане на НАП, ВиК-Пловдив и няколко частни лица, се вдига, установи репортер на Narod.bg.

Няма данни обаче Мария Петрова да продължава да върти измами чрез дружеството си, тъй като се оказа, че отдавна не е в България – скрита, за да не донесе нови главоболия на и без това потъналия в престъпления премиер Бойко Борисов, усмихва се читателят на Narod.bg.

Advertisement:

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This div height required for enabling the sticky sidebar