Hit enter after type your search item

Здравословен начин на живот, Ценни съвети, Пътешествия

СК „Армеец“ се разграничи от тайбоксьора Симеон Стойчев, който бе идентифициран в баталните сцени на форума на ГЕРБ

/
/
352 Views

 

 

Кадър ФБ, Свободна Европа – Все още не е ясно кой е мъжът вляво на снимката, който хвърли телефона на Полина Паунова. Младежът вдясно обаче бе идентифициран като Симеон Стойчев, бивш състезател по тайбокс.

Все още няма арестувани за побоите, заснети от десетки камери. 

Advertisement:

 

Един от идентифицираните в баталните сцени на форума на ГЕРБ Симеон Стойчев (вдясно на горната снимка) скри фейсбук профила си, след като бе посочен от журналиста от Биволъ Атанас Чобанов.

Оказва се, че той е бил в шампион по тайландски бокс (муай-тай). До преди година и половина се е състезавал в СК Армеец, предава OFFnews.bg.

 

 

От СК Армеец обаче опровергаха твърденията на Атанас Чобанов от „Биволъ“, че Славчев е работил за тях.

Ето и позицията на СК Армеец:

Във връзка с получени запитвания, искаме официално да заявим, че СК „Армеец“ няма нищо общо със състезателя Симеон Стойчев и и към настоящия момент не поддържа контакт с него.

От повече от година и половина Симеон не тренира и не се състезава за СК „Армеец“. Разграничаваме се от всякакви опити предполагаеми действия на бивш състезател да бъдат приписани на клуба и работещите и трениращите в него, които ежедневно влагаме усилия за развитието на добрите практики в спорта в България. „Неверни са и твърденията, че работи или е работил за клуба“ . Като спортисти ние подкрепяме и насърчаваме спортсменството и дисциплината и осъждаме всякакви форми на агресия и насилие.

 

Журналистът от Свободна Европа Полина Паунова, която бе обект на агресия на вчерашната конференция в София Тех Парк заедно с колежката си Генка Шикерова, публикува снимка, на която ясно се вижда лицето на човека, който я блъскаше и на три пъти отне телефона ѝ и го хвърли.

Според официалната версия на ГЕРБ биячите на партийната им сбирката им били провокатори – теза, която обаче се разминава съществено с поведението на официалната охрана, пиарите на партията и самите делегати на мероприятието.

„Това мисля че е най-чистият кадър на мъжа, който вчера блъскаше мен и Генка, и който упорито криеше лицето си. Сега, докато си преглеждам оцелелите и откъслечни кадри в телефона ми, открих го. Без маска. С напълно разпознаваемо лице“, написа Паунова на профила си във фейсбук.

Ето го и в по-едър план:

 

Advertisement:

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This div height required for enabling the sticky sidebar