Hit enter after type your search item

Здравословен начин на живот, Ценни съвети, Пътешествия

Слави Трифонов унищожи Бойко Борисов, изкара сериозни факти

/
/
528 Views

 

 

 

 

 

Слави Трифонов „унищожи“ Бойко Борисов с коментара си в социалната мрежа Фейсбук. News2.bg го публикува без редакторска намеса:

Днешният ход на Бойко Борисов е като да играеш шах с каратист – ти местиш фигурите, а той рита дъската. Всъщност и на децата е ясно, че Бойко Борисов се е вкопчил във властта като удавник за сламка и прави всичко възможно, за да организира той следващите избори. Каквито и да са те. А истината е следната:

Advertisement:

 

 

 

 

 

за прилагането на решенията от провелия се референдум през 2016 година не е необходимо Велико Народно Събрание, а Обикновено Народно Събрание.

за спирането на корупцията и налагането на почтеност и справедливост в съдебната система не е необходимо Велико Народно Събрание, а Обикновено Народно Събрание.

за ограничаването на правата на главния прокурор не е необходимо Велико Народно Събрание, а Обикновено Народно Събрание.

а ако е необходимо Велико Народно Събрание, не бива да го свиква министър-председател и правителство, и парламент, които тотално са загубили народното доверие.

Така че изводът е прост и ясен:

оставка на това правителство, служебно правителство и предсрочни избори!

Advertisement:

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This div height required for enabling the sticky sidebar