Hit enter after type your search item

Здравословен начин на живот, Ценни съвети, Пътешествия

Следователят Бойко Атанасов: Предложен съм за уволнение, защото посочих единство между Гешев и Пеевски. От години вървим към Диктатура

/
/
386 Views

“Предложен съм за уволнение, за това, че съм предал декларация в САЩ, че има единство между Пеевски и Гешев. Затова няма борба с корупцията”, заяви пред Телевизия 7/8 следователят Бойко Атанасов.

 

 

Атанасов коментира и провелото се съвещание на прокурори и следователи от цялата страна, като заяви, че самият той не е присъствал на тази, по думите му, масовка, пише actualno.com.

Advertisement:

“Бяха 100 човека от цялата страна. Това не беше дебат. Бяха извикани едни хора, за да им се покаже на крак какво е становището на прокуратурата. Трябваше да има мнения и дебат. Видях страх и безумна истерия за това, което са постигнали в обществото”, заяви още Атанасов.

Следователят беше категоричен, че страната отдавна върви към диктатура, а събуждането на хората по площадите показвало, че нещата са много дълбоки.

 

 

“Ние не можем да вървим към този недемократичен път. Прокуратурата може да извива ръцете на политици и протестиращи. Във ВСС виждаме зависимост”, заяви още Атанасов и допълни, че имаме главен прокурор, който е правил сбирки с Васил Божков и премиера.

“Имаме ли мафия, питат хората. Тези хора на сбирката трябва да питаме. Корупцията не е на „Женския пазар“. Тя е във властта”, завърши следователят.

Припомняме, че Бойко Атанасов беше предложен като гражданска кандидатура за главен прокурор и в негова подкрепа бяха събрани над 11 000 подписа.

Advertisement:

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This div height required for enabling the sticky sidebar