Hit enter after type your search item

Здравословен начин на живот, Ценни съвети, Пътешествия

Следователят Бойко Атанасов: Предложен съм за уволнение, защото посочих единство между Гешев и Пеевски. От години вървим към Диктатура

/
/
368 Views
Advertisement:

Advertisement:

“Предложен съм за уволнение, за това, че съм предал декларация в САЩ, че има единство между Пеевски и Гешев. Затова няма борба с корупцията”, заяви пред Телевизия 7/8 следователят Бойко Атанасов.

 

 

Атанасов коментира и провелото се съвещание на прокурори и следователи от цялата страна, като заяви, че самият той не е присъствал на тази, по думите му, масовка, пише actualno.com.

“Бяха 100 човека от цялата страна. Това не беше дебат. Бяха извикани едни хора, за да им се покаже на крак какво е становището на прокуратурата. Трябваше да има мнения и дебат. Видях страх и безумна истерия за това, което са постигнали в обществото”, заяви още Атанасов.

Следователят беше категоричен, че страната отдавна върви към диктатура, а събуждането на хората по площадите показвало, че нещата са много дълбоки.

 

 

“Ние не можем да вървим към този недемократичен път. Прокуратурата може да извива ръцете на политици и протестиращи. Във ВСС виждаме зависимост”, заяви още Атанасов и допълни, че имаме главен прокурор, който е правил сбирки с Васил Божков и премиера.

“Имаме ли мафия, питат хората. Тези хора на сбирката трябва да питаме. Корупцията не е на „Женския пазар“. Тя е във властта”, завърши следователят.

Припомняме, че Бойко Атанасов беше предложен като гражданска кандидатура за главен прокурор и в негова подкрепа бяха събрани над 11 000 подписа.

Advertisement:

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This div height required for enabling the sticky sidebar
error: Content is protected !!