Hit enter after type your search item

Здравословен начин на живот, Ценни съвети, Пътешествия

След кафе с Борисов изгонената от Слави Росица Кирова ще води листата на ГЕРБ във Видин

/
/
91 Views
Advertisement:

Advertisement:

Приех да водя листите на ГЕРБ във Видин, а Слави го познавам от години, призна тя

 

„Гражданска кандидатура съм в листата на ГЕРБ. Ще водя листата на ГЕРБ във Видин! И ще отговарям лично за всеки един, които е в тази листа“, призна Росица Кирова в телевизионно интервю.

Жената, която преди време водеше протестите в Северозапада, които настояваха за по-добри пътища, предупреди: „Борисов също поема риск с тази покана. Не съм казвала, че няма да бъда критична с него“.

„Водих разговор с премиера и обясних какви са условията, при които аз бих могла да приема тази номинация. До момента той показа воля и желания, че може това да се случи“, каза Кирова.

 

 

 

 

Тя коментира и защо Слави Трифонов я изгони от партията му „Има такъв народ“ след като тя пи кафе с премиера Бойко Борисов.

„Не бях поканена да съм областен координатор в партията на Слави, защото оглавявах протестите във Видин, а защото имах познанство със Слави и исках да направим нещо и да има реална промяна.

Имах страхотни разговори с него още преди години в лични срещи“.

„Аз познавам господин Трифонов. Дали го познавам много добре е спорно.

Аз все още не мога да си дам отговор защо толкова бързо реагираха. Не зная!“, каза тя в отговор на това защо Слави толкова бързо я уволни след кафето й в Борисов.

„Не съжалявам за кафето с Борисов. Всъщност аз го помолих, за да се уговорим за старта на втория етап на строежа на прохода „Петрохан“, призна Кирова.

На въпрос с какво се занимава тя отговори следното: „Работя. Имам частна фирма и съм мениджър на производствено предприятие във Видин. Така е повече от 15години.

Богат човек съм – имам две прекрасни деца, много приятели, много съмишленици и страхотни съграждани“.

Advertisement:

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This div height required for enabling the sticky sidebar
error: Content is protected !!