Hit enter after type your search item

Здравословен начин на живот, Ценни съвети, Пътешествия

След Радев: Пилоти, космонавти от цял свят и Том Круз подкрепят “метежниците” с вдигнат юмрук

/
/
496 Views

След президента Румен Радев, пилоти и космонавти от цял свят подкрепят “метежниците” с вдигнат юмрук. Това показват снимки, до които Фрог нюз се добра.

Разбира се, както се досетихте, това е фалшива новина, но само наполовина. Работещите в авиацията отлично знаят, че стиснат юмрук има позитивна послание за успех. Именно затова летци и космонавти от цял свят го използват, обичайно след полет, за да покажат на колегите си, че всичко е минало гладко. Именно този прочит правят пред Фрог нюз бившите колеги на Радев на снимката с вдигнат юмрук. Фотоси от преди няколко години показват, че той често е използвал този знак, включително и пред президента Росен Плевнелиев, който след демонстративен полет на МиГ-29 лично го е поздравил.

Advertisement:

Властта, в лицето на премиера Бойко Борисов и председателят на Народното събрание Цвета Караянчева, обаче угодно за самите тях видяха в този жест “призив за метеж”.

Кадър от филма Топ Гън „Парамаунт“

 

 

 

 

gov.kz Казахстан – Казвасе Айдън Аимбетов, полет  2015г.

Китайски пилоти от гражданската авиация caacnews.com.cn

Самият Радев много пъти е вдигал юмрук по време и след полет

Следвайки тяхната логика, излиза, че авиатори от Франция, Китай и Казахстан също подстрекават “метежниците” подобно на държавния глава.  В хитовия филм за пилоти „Топ Гън“ актьорът Том Круз, под прикритието на лейтенант Пит Мичъл, още през 1986 г.,  отправя същия жест към колегата си, който излита.

Очакаме с нетърпение пиарският екип на Борисов  да разчете този символичен знак като опит от страна на известния актьор за посегателство срещу устоите на държавата и  стабилното управление на ГЕРБ.

 

 

Advertisement:

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This div height required for enabling the sticky sidebar