Hit enter after type your search item

Здравословен начин на живот, Ценни съвети, Пътешествия

Стефан Шарлопов две години живял на прага на смъртта, изпратил пророческо съобщение на жена си

/
/
656 Views
Advertisement:

Advertisement:

Един от най-богатите българи Стефан Шарлопов две години живял с мисълта, че всеки ден може да му е последен, разбра HotArena.

Месеци преди да издъхне лекари установили, че сърцето му е много зле. Той обаче не споделил лошите прогнози на медиците със съпругата си Боряна, за да не я тревожи. Знаел, че ако тя е наясно с диагнозата му, ще го накара да намали темпото на работа, за да укрепи здравето си.

 

 

 

И така, неглижирайки проблема, основателят на империята Шарлопов груп издъхна на 4 срещу 5 януари миналата година. Часове преди смъртта си той изпратил пророчески СМС на половинката си.

“Получих го в 10 сутринта. Беше сякаш като за сбогуване… “Пращам ти целия позитивизъм на света. Ти си едно прекрасно жълто пиленце и си създадена да носиш любов на хората. Бъди себе си, бъди щастлива!”, връща се към фаталния ден Шарлопова.

Предната вечер Стефан се оплакал от високо кръвно. Споделил, че го боли глава, но взел хапче и когато налягането му се нормализирало, съпрузите се успокоили и си легнали. “Имахме навик да се гушкаме сутрин. “Казах му “Стефче, Стефче”, сложих глава на рамото му и усетих студенината, която никога няма да забравя… Едва събрах сили, обадих се на шофьора, не помня как станах и направих закуска на децата. Той беше целият ми свят”, връща се към страшната сутрин вдовицата.

След смъртта на Шарлопов тя и най-голямата му дъщеря Ева поеха семейния бизнес. Боряна не крие, че е имала възможност да го продаде, но е отказала, предават от Ретро.

Advertisement:

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This div height required for enabling the sticky sidebar
error: Content is protected !!