Hit enter after type your search item

Здравословен начин на живот, Ценни съвети, Пътешествия

Стойчо Кацаров: Утре може да обявим нови мерки

/
/
1026 Views
Advertisement:

Advertisement:

“Как сте?” – попита водещият Виктор Николаев здравния министър Стойчо Кацаров в сутрешния блок на Нова тв.

“Добре съм, вие как сте?” – отвърна гостът му.

“Обезпокоен съм от демонстрацията на много голямо спокойствие от ваша страна, което явно намирате за позитив, от друга страна изглежда, че липсва тревога от ситуацията с пандемията.” – изрази опасенията си Николаев.

“Ситуацията е много сериозна. Няма място за паника, здравната система е добре организирана. Много съм благодарен на моите колеги. Засега се справят много добре със ситуацията, но това не значи, че тя не е напрегната.” – отвърна министърът.

 

 

 

“Не си скубем косите, следим внимателно развитието. Имаме легла за посрещане на нови болни. Подписах за един допълнителен медикамент, който да се прилага при тежко болни и съответно да ограничава смъртността.

Нищо не мога да потвърдя за мерките. Опирам се на мнението на експертите за това. Съгласуваме мерките със засегнатите страни. Преди седмица обсъждахме с тях възможни варианти.

Европа е избрала зелен сертификат, за нас това е една от възможностите за присъствието на публични места. Утре може да обявим нова мерки, които да не влизат в сила веднага.”

Advertisement:

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This div height required for enabling the sticky sidebar
error: Content is protected !!