Hit enter after type your search item

Здравословен начин на живот, Ценни съвети, Пътешествия

Стъки: Ако ГЕРБ не управлява първи излизам на протест

/
/
365 Views

Снимка Станислав Недков, Фейсбук

Президентът на Българската федерация по ММА Станислав Недков изрази своето мнение за следващото правителство с публикация във Фейсбук:

Advertisement:

„ПОДМЯНА
Не съм член, нито съм обвързан по какъвто и да било начин с ГЕРБ.
Искам ясно да кажа, че като гражданин уважавам демокрацията, а като политолог знам, че нейн основен принцип е управление произлязло от мнозинството от народа.
След, като 837 671 българи са гласували за ГЕРБ и те печелят с разлика от 8.52% пред втория ИТН, всичко различно от правителство с участието на ГЕРБ и премиер Борисов ще бъде подмяна на вота и пладнешки грабеж.

Не трябва да позволяваме на сбирщина между неподготвени хора, без CV-та и без ден работен стаж, заедно с мутреси и провалени политици да управляват страната, да ни налагат своите извратени идеологии и да рискуваме да загубим милиарди от Европа, която ще ни спре фондовете.

В момент на здравна и икономическата криза България се нуждае от стабилно правителство и добре приети в европейските институции лидери.
Затова отсега казвам, че ако в следващото правителство не участва партията получила най-голяма подкрепа от българските граждани, аз пръв ще изляза на протест.“

Advertisement:

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This div height required for enabling the sticky sidebar