Hit enter after type your search item

Здравословен начин на живот, Ценни съвети, Пътешествия

Стъки: Кубрат е пълно “леке”, предаде Бойко, който го храни… Готов съм да го пребия, но той е страхливец и ще избяга

/
/
1944 Views

ММА боецът Станислав Недков-Стъки, се нахвърли остро на боксьора Кубрат Пулев, след като сутринта последният открито подкрепи протеста в интервю по bTV.

 

 

 

“Кубрат е “пълно леке”, предател и келеш. Предаде Бойко, който го хранеше, за да пристане на тия метежници от улицата. Ще го пребия, ако ми падне възможност. Но той се крие, всички знаем, че е страхливец…” – коментира Стъки в социалните мрежи.

Advertisement:

Припомняме, той е основен организатор на контра-протестите, и е обещал да пребие всеки, който блокира улици.
Кубрат Пулев се считаше за добър познат, и дори – приятел, на Бойко Борисов. Но очевидно вижда какво става в държавата, и отчаянието на хората, които се опитват да се преборят за свободата си, но срещат единствено полицейски щитове и палки. И подобно на над 1200 вече присъединили се известни фигури, и той застана на страната на улицата.

В никой случай не може да се твърди, че Бойко е “хранил” Пулев, защото основните му приходи са от международни боксови мачове. Той вероятно дори се явява едър данъкоплатец, защото живее в България, а не се е регистрирал в Монако, подобно на някои други наши видни спортисти.
Стъки обаче със сигурност е получавал пари от Министерството на спорта – през федерацията му по ММА.
Не е ясно могат ли Пулев и Недков да влязат в една категория, защото Пулев е в “свръх-тежка”, а Недков е в леките категории. Но за уличен бой категории няма.
Advertisement:

2 Comments

  1. ГЕРБ „подари“ мястото за залата срещу Парадайз на Пульо.

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This div height required for enabling the sticky sidebar