Hit enter after type your search item

Здравословен начин на живот, Ценни съвети, Пътешествия

Стъки на разпит в МВР: Очаквам да стана българския Навални и да ме заключат сега

/
/
69 Views
Advertisement:

Advertisement:

кадър ПИК, фейсбук

Продължават опитите за сплашването ми и репресивните действия на служебния кабинет на Румен Радев срещу мен. Явно много се страхуват от моята кандидатура за президент. Аз не съм нахлул в спортното министерство, защото имам служебна карта на ММА, която ми дава 24-часов достъп до Министерство на спорта. Това заяви в интервю за ПИК Станислав Недков – Стъки. Преди минути той влезе на разпит в районно управление на МВР, където е привикан на разпит във връзка с подаден срещу него сигнал за нахлуване в сградата на спортното министерство в петък.

Тази карта ми дава достъп до сградата дори в неработни дни. Такива притежават всички шефове на федерации. Аз не съм нахлул в министерството, а имах работна среща, тъй като предстоят редица големи спортни прояви в следващите два месеца. Аз бях с момчетата от федерацията и техните родители. Офиса ни се намира на 7-ия етаж и момчетата и майките им съвсем спонтанно предложиха да влезем при министъра и да го попитаме дали ще потвърди или отрече казаното от Кутев, посочи той.

Вратата на министъра се отваря отвътре, не можеш да влезеш отвън, така че не сме нахлули, допълни той.

Искахме да изчистим петното, което беше хвърлено върху хората от федерацията, допълни Стъки.

В крайна сметка стигнахме до истината, че ММА не е взела милиони, а едни средни пари за годишна издръжка, посочи още Недков и допълни, че ММА е под средното финансиране за федерации.

Може Антон Кутев да се е обадил в МВР, за да се оплаче, че сме нахлули при спортния министър, не знам кой е подал сигнала, посочи Стъки.

Всичко е съшито с бели конци. Главната цел на всички клевети срещу мен и федерацията е да бъде компрометирана моята кандидатура за президент, посочи той.

Явно съм някаква заплаха за тези, които се занимават с корупция и грабежи, коментира Недков.

Работата на служебното правителство е да подсигури едни честни избори, но виждаме, че това е на заден план, посочи той.

Сега влизам на разпит в районното на МВР и не знам, може би аз ще бъда българския Навални. Аз очаквам да ме заключат сега, каза той.

 

Advertisement:

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This div height required for enabling the sticky sidebar
error: Content is protected !!