Hit enter after type your search item

Здравословен начин на живот, Ценни съвети, Пътешествия

Сценаристът на Слави: Убиха баба ми в болница, излъгаха, че е с К-19

/
/
554 Views
Advertisement:

c48c2d401e888332d4c2f0b3820c7964

Advertisement:

Тошко Йорданов, сценарист и дясна ръка на шоумена Слави Трифонов, обвини лекарите от ямболската болница „Св. Пантелеймон“, че са убили 93-годишната му баба от некомпетентност, а след това са й приписали коронавирусна инфекция, за да източват Здравната каса.

 

 

„Лекари убиха баба ми и записаха, че е починала от коронавирус, за да вземат пари по клинична пътека!“, вбесен е Тошко Йорданов.

 

 

 

 

Пред „България днес“ той разказва, че баба му постъпва в болницата в Ямбол „Св. Пантелеймон“ след лек инсулт, но дни по-късно си отива от този свят с диагноза коронавирус, без да е имала нито температура, нито каквито и да е други симптоми, характерни за смъртоносния вирус.

„Разкарвали са баба ми от отделение на отделение, макар че след прекаран инсулт това може да е фатално и така се оказа. Направили са й бърз тест и то без да е поискано съгласието й, а накрая са й направили и PCR тест, пак без да е имала каквито и да е симптоми.

 

 

 

Доктор Рунков е обяснил на майка ми, че баба ми е с пневмония – нещо, което е абослютна лъжа“, разтърсен е Тошко Йорданов.

 

 

 

Заради фалшивата според сценариста диагноза, той и роднините му не могат да погребат починалата възрастна жена.

 

 

 

Началникът на ямболската болница д-р Румен Рунков определи обвиненията на Тошко Йорданов като „несериозна работа“, но не пожела да коментира дали се притеснява от предстояща съдебна разправа, каквито са намеренията на Тошко Йорданов.

 

Лупа БГ, България днес

Advertisement:

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This div height required for enabling the sticky sidebar
error: Content is protected !!