Hit enter after type your search item

Здравословен начин на живот, Ценни съвети, Пътешествия

С Ковид почина д-р Живко Радев

/
/
525 Views
Advertisement:

Нава скръбна вест за починал лекар с Ковид.

Ръководството и целият персонал на УМБАЛ Бургас изказаха своите искрени съболезнования на семейството и близките му

Advertisement:

Началникът на Хирургичното отделение в МБАЛ „Маджуров” в Бургас д-р Живко Радев почина от коронавирус.  Д-р Радев е завършил Висш Медицински институт гр.Варна през 1986г. Придобива специалност по „Хирургия” през 1992г.във ВМИ – Варна. Притежава квалификационни курсове: „Гръдна хирургия”, „Доброкачествени злокачествени болести на хранопровода и стомаха-съвременни проблеми”, „Актуални проблеми на детската патология”.

Целият трудов стаж на д-р Радев е в Бургас, като 24 години от него са преминали в УМБАЛ-Бургас, след което става началник на Отделението по хирургия в МБАЛ „Маджуров”.

Ръководството и целият персонал на УМБАЛ Бургас изказаха своите искрени съболезнования на семейството и близките на д-р Живко Радев.

 

 

 

Бургас загуби още един отличен лекар, който в своя професионален път помогна на стотици хора да запазят живота си.

Д-р Живко Радев посвети 24 години от живота си на Бургаската болница. Тук премина почти целият му професионален път. Помним го не само като блестящ хирург с точна ръка и хладнокръвен ум. Помним го като колега и приятел – верен, честен и принципен, с който заедно сме спечелили не една битка за човешкия живот. Загубихме не само близък човек. Загубихме част от себе си. Тази загуба е още по-мъчителна, когато се случва пред очите ти и ти, с уменията си и знанията на лекар, не можеш и си безсилен да помогнеш.

Почивай в мир, приятелю! Нека да е лек небесният ти път”, пише в съболезнователния адрес от колегите и приятелите в УМБАЛ Бургас.

Advertisement:

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This div height required for enabling the sticky sidebar