Hit enter after type your search item

Здравословен начин на живот, Ценни съвети, Пътешествия

С фиш за 4,70 лева играч от Сопот спечели джакпота от 3 255 582 лв.

/
/
244 Views

Макар и навън времето да не прилича съвсем на първа пролет, а по-скоро на новогодишна зима, щастието върви ръка за ръка с хората, които упорито участват в игрите на късмета.

Днес той се усмихна на жител на Сопот, който спечели пълния джакпот от играта Тото 2 – 6 от 49 на Спортния тотализатор.

Advertisement:

Купувайки и залагайки един-единствен фиш за 4,70 лева, с попълнени четири колонки плюс Тото Джокер, новоизлюпеният тотомилионер зае своето място в почетния списък на късметлиите. Той е 115-ият българин, печелил толкова солидна печалба във вид на натрупан джакпот.
До момента, само за настоящата година в България вече двама играчи успяват да уцелят верните числа и да приберат милионите от джакпота – един от Пловдив и един от София.

 

 

 

Доста близо до печалбата от 1 милион лева бе още един пловдивчанин, който спечели точната сума от 911 668 лв. в играта Тото 2 – 6 от 42, навръх Антоновден.

Припомняме ви, че в играта 6/49 печалбите в джакпота винаги стартират от 2 150 000 лева, печалбите в 6/42 към момента гонят 620 000 лева, а при Тото Джокер вече са достигнали 50 000 лв.

Така че не чакайте следващия път отново да узнаете за поредния щастлив участник, превърнал се в тотомилионер, а направо вие заемете неговото място.

Advertisement:

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This div height required for enabling the sticky sidebar