Hit enter after type your search item

Здравословен начин на живот, Ценни съвети, Пътешествия

Телеграф: Два скандала преди смъртта на Денис Теофиков

/
/
1034 Views
Advertisement:

Advertisement:

Снимка Фейсбук, Денис Теофиков

Телеграф разкри нови подробности за смъртта на Денис Теофиков.

Има неизяснени факти.

Два скандала е имало преди смъртта на Денис Теофиков. Тази версия е една от най-разпространените. Преди трагедията в неделя сутринта приятел на Денис заедно с приятелката му Алекса Ангелова ги поканил на купон в комплекс „Цариградски“ в София. Двойката отишла в комплекса, като и двамата били в настроение, по думите на съседи.

Заради силната музика и крясъци обаче съседи правили няколко пъти забележки на собственика на апартамента. Към 4,30 ч извика ли полиция. Дежурните полицаи дошли на адрес и се разбрали с купонджиите да намалят децибелите. Малко след като си тръгнали, силната музика и викове от нов скандал продължили. Инцидентът е станал след 6 ч сутринта, сигналът в полицията е регистриран в 6:50 ч.

Съседи обаче разкриха пред „Телеграф“, че гримьорката Алекса е била пред блока преди фаталния полет на певеца, а той е останал в апартамента с неговия приятел. Теофиков казал, че ще изпуши една цигара на терасата. Момчето, като се обърнало към терасата, видяло как Денис тръгва да скача, обаче не можело да реагира, за да го хване. То хукнало веднага към тялото на Денис, викнало приятелката му и изтичали градинката, където тялото му паднало. Вследствие на викове съседи излезли в градинката и подали сигнал в МВР.

Моментът преди позвъняването на полицията е заснеман в клип от домоуправителя

на сградата, който се казва Стефан, след което е бил качен в платформата ТикТок. На клипа се вижда тялото на момчето и приятелката му, но следа от собственика на апартамента няма.

Апартаментът, от който е скочил Денис, е собственост на 47-годишната Боряна И., която има син на 20 години, разказаха комшии. Друг съсед пък разказа, че синът на собственичката на апартамента

Продължение в https://hotarena.net/dva-skandala-predi-smartta-na-denis-teofikov-versiite-na-priiateli-i-sasedi-korenno-se-razlichavat

Advertisement:

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This div height required for enabling the sticky sidebar
error: Content is protected !!