Hit enter after type your search item

Здравословен начин на живот, Ценни съвети, Пътешествия

Теодора Стефанова: Ще имаме жена премиер

/
/
140 Views

Кадър Нова

Ще има ли кабинет и кой ще бъде премиерът? Теодора Стефанова известна като „Гадателката на Берлускони“ изненада всички с това, което видя в близкото бъдеще, пише „Марица“.

Advertisement:

Ще има правителство, което ще бъде нестандартно, вероятно експертно, правителство на компромиси, на трудно постигнати допирни точки между партиите, казва Теодора.

Никой не иска да предаде избирателите си, но партиите трябва да осъзнаят, че да седнеш на масата на преговорите в името на отговорността пред националните интереси, не е предателство. Партийните лидери трябва да заровят томахавките. Нужни са дипломация и разум, за да се намери решение, да се състави правителство на консенсуса, категорична е гадателката на Берлускони.

На въпроса може ли ген. Стефан Янев да е обединителната фигура, ставайки редовен премиер обаче Теодора Стефанова направо шокира с отговора си: „Ще има и жена, издигната като обединителна фигура. Може женското съсловие да се окаже спасителен вариант за страната ни. Убедена съм, че един ден ще имаме жена премиер, а после и президент. „.

 

 

И правителството, и парламентът ще са с кратък срок на действие, прогнозира още Теодора. Тя вижда избори догодина.

Може да ходим два, а дори и три пъти на избори догодина, докато изберем истинските лидери, способни да направят нужното за просперитета на България в различни сфери – икономика, здравеопазване, култура. За съжаление, несигурната политическа ситуация у нас в момента ни лишава от свежи пари отвън, тъй като плаши инвеститорите. Затова трябва да изберем точните хора начело. Колкото по-скоро го направим, толкова по-добре, казва ясновидката.

Тя не вижда промяна на политическия модел – няма да станем президентска република. Според нея ще приемем еврото през 2024 г. след референдум, поискан от „Възраждане“. Той ще бъде с положителен резултат.

Теодора отправя предупреждения и за войната в Украйна. Тя ескалира, навлиза в много опасна фаза. Президентът Путин ще бъде спрян, ще има смяна на режима му, казва ясновидката.

И прогнозира: „Освен на Запад, расте и вътрешното недоволство срещу президента в Москва. Путин ще иска да осъществи на дело заканата си да натисне ядреното копче, но няма да му позволят. Това ще стане с намесата  на НАТО, Г-7, Израел, Турция, Китай. Впрочем Пекин ще се окаже най-печеливш от войната – ще се възползва от разклатената ситуацията в света в момента, за да си вземе Тайван.“.

Advertisement:

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This div height required for enabling the sticky sidebar