Hit enter after type your search item

Здравословен начин на живот, Ценни съвети, Пътешествия

Тодор Славков: Само един човек може да даде надежда на хората, след управлението на дядо ми!

/
/
1678 Views

Живея интензивно, защото така го налага бизнесът ми, но в никакъв ...

Сега искам да кажа и на всички онези, които всеки ден обясняват на цяла България, че били независими, граждански кандидати, избрани от хората и т.н., че в тази България в която всичко се знае за всеки, няма как да излъжеш онези, които искат да знаят истината.

И заради този факт искам да подчертая, че след дядо ми Тодор Живков един, единствен човек за толкова години влезе в политиката независим от никой и това е президентът Румен Радев и всички твърдения на Бойко Борисов, Росен Плевнелиев и останалите, които не го харесват, защото не им играе по свирката са именно от страх, защото този човек наистина не си поплюва казва им всичко каквото мисли и дава надежди на хората, но институцията, която оглавява не му позволява да направи нищо.

Advertisement:

Така че ако искате двама в политика, които да са им неудобни на всички останали, знаете какво и как трябва да направите. Както казваше дядо ми, охраната си е охрана, тя не може да взема решения освен за това в коя кола ще трябва да се возим…Пък ние българите какво направихме дадохме на един охранител да взема решения за цяла България, викам си, хайде стига вече….“

Advertisement:

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This div height required for enabling the sticky sidebar