Hit enter after type your search item

Здравословен начин на живот, Ценни съвети, Пътешествия

Тошко Йорданов каза на президента: Те ни предадоха

/
/
804 Views
Advertisement:

Advertisement:

кадър Нова тв и БТВ

Факт е, че страната е изправена пред поредица от кризи. Вчера стана ясно, че голяма част от нещата могат да се решат в парламента, независимо дали има правителство или не. Вие и без това казахте, че ще забавите втория мандат, за да дадете време на парламента да свърши някои неотложни неща, така че дори да е служебното правителство или ново служебно правителство, то да може да си върши работата, а парламента да му е подсигурил тази възможност.

Това заяви Тошко Йорданов от ИТН при президента Румен Радев.

Що се отнася до съставянето на правителство – ние опитахме, но истината е, че бяхме предадени от страна на другите партии и сега остават пет партии, има огромно мнозинство, което може да състави кабинет. Така че отговорността е тяхна, щом отказаха да работят с тях, щом отказаха да работят с нас по неясни причини, посочи Йорданов.

Явно консенсус трудно ще се постигне, но аз ви окуражавам към това. Независимо от това, аз се надявам и у другите партии да има разбиране, че има важни задачи пред парламента, освен съставянето на правителство, посочи президентът Румен Радев.

Очаквам най-малкото парламентът да направи актуализация на бюджета и да се заеме с Плана за устойчивост, допълни държавният глава.


Advertisement:

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This div height required for enabling the sticky sidebar
error: Content is protected !!