Hit enter after type your search item

Здравословен начин на живот, Ценни съвети, Пътешествия

“Триото” праща човек в Брюксел да организира акция срещу Борисов

/
/
448 Views

Минеков ще протестира пред Европейския парламент, докато вътре обсъждат България

Свой пратеник в Брюксел, който да координира протест пред сградата на Европейския парламент, ще има в понеделник така нареченото “отровно трио” – собственикът на сайтове за фалшиви новини Арман Бабикян, скулпторът Велислав Минеков и адвокат Николай Хаджигенов. Тримата се самообявиха за организатори на продължаващите 88 дни протести за оставките на премиера Бойко Борисов и главния прокурор Иван Гешев.

Advertisement:

В понеделник в Брюксел ще бъде Велислав Минеков. Който първо ще разговаря с българи, живеещи в столицата на Белгия, и журналисти, а след това ще координира протест пред сградата на ЕП. Вътре по това време трябва да тече дебат за върховенството на закона в България.

Обсъждането на страната ни е насрочено в дневния ред на ЕП за следобедната сесия на 5 октомври, която започва в 17 часа брюкселско време. Половин час по-рано пред ЕП трябва да започне и протестът срещу правителството.

 

 

 

“Възнамерявам

да извърша някои

предателства,

но не по отношение на родината, а по отношение на управляващата ни мафия и ще го направя достойно. Сега ще видите на какво съм способен”, обяви посещението си в Брюксел Минеков в неделя пред Би Ти Ви.

 

Цялата статия ТУК

Advertisement:

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This div height required for enabling the sticky sidebar