Hit enter after type your search item

Здравословен начин на живот, Ценни съвети, Пътешествия

Труп на жена изплува в имението на Кейт и принц Уилям! (Снимки)

/
/
516 Views
Advertisement:

Advertisement:

Зловеща мистерия обви имението на Кейт Мидълтън и принц Уилям . Случилото се е като от сценарий на някой заплетен криминален филм с елементи на мистерия.

Тяло на жена е намерено в езерце пред двореца Кенсингтън , лондонския дом на Кейт Мидълтън и принц Уилям, на 29 август, съобщава Independent.

Полицията е извадила тялото от Кръглото езеро в градините на Кенсингтън, което се намира точно пред замъка.

 

 

двореца Кенсингтън

Жената, която все още не е идентифицирана, първоначално е смятана за изчезналата художничка Ендилиън Лисет Грийн, като полицията погрешно уведомява семейството ѝ за нейната смърт. Впоследствие брат ѝ Джон Лисет Грийн информира приятели, че е намерена „жива и невредима“.

В изявление пред Sky News говорител на властите заявява: „Полицията е била извикана в градината на Кенсингтън W2 в 7.09 ч. сутринта в събота, 29 август, поради загриженост за безопасността на жена.“ В изявлението се казва още: „Жената беше обявена за мъртва на мястото на инцидента. Към този момент смъртта се третира като необяснима, но не се смята за подозрителна. Ще бъде извършен следкланичен преглед на следващ етап.“

Херцогът и херцогинята на Кеймбридж не са били двореца Кенсингтън, когато тялото е открито. По това време те са почивали с трите си деца принц Джордж, принц Луис и принцеса Шарлот в Балморал, шотландското имение на кралица Елизабет Втора.

Според Sky е неизвестно дали други членове на кралското семейство като принцеса Юджини и съпругът ѝ Джак Бруксбанк, които също живеят в двореца, са били там, когато тялото е било намерено.

Advertisement:

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This div height required for enabling the sticky sidebar
error: Content is protected !!