Hit enter after type your search item

Здравословен начин на живот, Ценни съвети, Пътешествия

Тузарската къща на Алекс и Дани Петканови глътна 6-цифрена сума! Ето за какво си дават парите (Снимки)

/
/
662 Views

Вече ви показвахме кадри от тузарския дом , в който живеят младите родители Дани и Алекс Петканови. Не е ставало дума, обаче, за това, колко пари са пръснали по “скромната” си къщурка.

Сумата възлиза на над половин милион и продължава да расте, пише „Галерия“!Двойката се сдоби с новия си дом малко след участието им във „ВИП Брадър“ през 2017-а, като според слуховете са платили над 300 000 лева за имота. Къщата се намира не къде да е, а в тузарския пернишки квартал „Делта Хил“, популярен като „Бевърли Хилс“ – кварталът на богатите.

Advertisement:

къщата на Алекс Петканова

 

Къщата е на два етажа, разполага с просторен дневен тракт, кухня, спалня с баня и тоалетна. На втория етаж има още една спалня с баня и тоалетна. Макар че бе напълно обзаведена, Алекс реши да развихри дизайнерския си талант и вложи всичките семейни спестявания за луксозни мебели и аксесоари. Петканова напълни дома си с изключително скъпарски вещи. Така например само една от вазите й струвала 800 лева.

Най-голямото перо в обзавеждането се оказали двете бани, които Алекс решила да префасонира изцяло. Столични клюкари шушукат, че ремонтът на двете й бани струвал почти колкото имота.

От началото на лятото Алекс и Дани са насочили средства и усилия към екстериора на своята крепост. Лудия репортер се е заел с озеленяването, наемайки фирма, която да постави дебел слой изкуствена трева на територията на целия двор. Дани обаче не предполагал колко скъпо е това „удоволствие“ и засега парите им стигнали само за половината от мястото.

Алекс Богданска

Там Петканов монтира огромна красива беседка, където да се събират заедно с приятели. Алекс пък вече е поръчала съоръжения, с които да обособят детска площадка за малкия Габриел.

Не е чудно, че младото семейство е толкова щедро. Както „Галерия“ писа, Петканов подписа договор с продуцентите на „България търси талант“, където ще бъде водещ наесен срещу 10 000 лева месечно възнаграждение. Тези дни пък стана ясно, че съпругата му също се е намърдала в риалити предаването. Алекс ще бъде репортер, макар и с доста по-нисък хонорар. Като модел обаче Петканова изкарва достатъчно, а и припечелва като инфлуенсър в Instagram.

Advertisement:

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This div height required for enabling the sticky sidebar