Hit enter after type your search item

Здравословен начин на живот, Ценни съвети, Пътешествия

Уволняват Бойко Борисов, но управлението остава?

/
/
598 Views
Advertisement:

https://ejednevno.eu/wp-content/uploads/2020/07/1991.png

Advertisement:

Бойко Борисов е възможно да не е премиер на България, за да се запази управляващото мнозинство и правителството да не отиде в ръцете на президента Румен Радев.

„Сегашната управляваща коалиция на ГЕРБ и “Обединени патриоти” ще остане на власт, докато завърши мандата си през пролетта на следващата година, когато трябва да се проведат редовните парламентарни избори“.

Това обяви лидерът на НФСБ Валери Симеонов след сбирка на коалиционния съвет в кабинета на премиера Бойко Борисов рано сутринта в четвъртък.

“Оттук нататък има два варианта: или ново правителство в рамките на този парламент и това мнозинство със или без сегашния министър-председател – въпрос на разговори в коалицията, или предсрочни избори”,

коментира вицепремиерът Красимир Каракачанов.

Реално нито един от обсъжданите по-рано в ГЕРБ варианти не е отпаднал освен този за предсрочни избори и служебен кабинет, стана ясно от изявлението на самия Борисов.

Управляващите са готови на всичко само и само да не се случи едно – служебно правителство на Румен Радев, коментират хора от ГЕРБ пред Нюз2.

Advertisement:

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This div height required for enabling the sticky sidebar
error: Content is protected !!