Hit enter after type your search item

Здравословен начин на живот, Ценни съвети, Пътешествия

Уикенд: Анита и Рачков се разделят

/
/
5391 Views
Advertisement:

Advertisement:

Снимки инстаграм

Вече повече от година комикът Димитър Рачков има връзка с много по-младата от него плеймейтка Анита Димитрова.

Близки до светската двойка обаче, която напоследък все по-често предизвиква към себе си публичното внимание, издават, че отношенията между актьора и блондинката са обречени. Причината е осезаемата разлика във възрастта.

 

Анита и Рачков са заедно вече от година и половина, но едва ли ще се задържат още дълго един до друг, защото годините и на двамата със сигурност ще предопределят скоро бъдещето им. Сексапилната блондинка обича да ходи по купони, а напоследък се заглеждала и по други, далеч по-млади мъже, а Рачков вече гони 50-те и спокойно може да й бъде баща, а не гадже, пише „Уикенд“, цитиран от show.blitz.bg.

Възрастовата разлика между двамата пролича съвсем ясно на рождения ден на плеймейтката преди два месеца, когато сред младите приятелки на блондинката Рачков изглеждаше съвсем не на мястото си. Анита е само със 7 години по-възрастна от сина на комика – Димитър-младши и това започва доста да се усеща.

Преди няколко месеца се заговри, че силиконката е бременна от актьора, но тя побърза да опроверга тези слухове, а идеята да дундурка бебе и се струва много далечна на този етап.

Advertisement:

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This div height required for enabling the sticky sidebar
error: Content is protected !!