Hit enter after type your search item

Здравословен начин на живот, Ценни съвети, Пътешествия

„Уикенд“: 100 млн. от Божков за компромати срещу Борисов – дирижира атаките от Дубай в унисон с Цветанов

/
/
431 Views

Внушителната сума от 100 милиона лева е осигурена, за да бъде свален Бойко Борисов от власт „по всякакъв начин“. Парите са обещани от укриващия се в Дубай олигарх с 18 обвинения от прокуратурата Васил Божков, а той вече изпълнява коварния си сценарии.

Срещу министър-председателя на България е подготвена зловеща поредица от компромати-фалшификати, които се пускат на час по лъжичка и целят да го обрисуват в почти демоничен образ, разкрива „Уикенд“, цитиран от ПИК.

Advertisement:

А заинтересованите от свалянето на Борисов от власт безспорно са десетки.

 

 

 

Милиардерът с прякор Черепа е започнал офанзивата бесен на повдигнатите му 18 обвинения. Въпреки, че формално не стои зад разпространените компромати-монтажи срещу премиера, именно Божков е организатор на атаката, твърдят източници на изданието.

Интересите на Черепа се преплитат с тези на Цветан Цветанов, който случайно или не избра да напусне ГЕРБ именно в деня, в който бе разпространена снимката на спящия в леглото си Борисов, гарнирана с монтирани пачки с банкноти от по 500 евро и златни кюлчета в чекмеджето на нощното шкафче.

По думите на самия Борисов снимката, на която спи, е автентична. Експерти в последствие се произнесоха, че кадрите с пистолета и пачките са правени в различни дни и по всичко личи, че компроматът е специално дирижиран.

На извънредния брифинг в централата на ГЕРБ в сряда, премиерът, парламентарната група, ръководството на партията и ключовите министри от кабинета показаха, че държавата няма да клекне пред компроматната война, която се води срещу нея.

Advertisement:

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This div height required for enabling the sticky sidebar