Hit enter after type your search item

Здравословен начин на живот, Ценни съвети, Пътешествия

Успяхме: българите поеха управлението на държавата, изправяйки се заедно срещу всичко, което бяха свикнали държавата да бъде

/
/
446 Views

У нас настъпи грандиозна промяна, благодарение на Отровното трио. Досега не можех да формулирам точно какво се промени, но в последните дни, промяната се открои рязко – българите поеха управлението на държавата, изправяйки се заедно срещу всичко, което бяха свикнали държавата да бъде.

Гражданското общество, за което говорехме дълги години, най-после е факт: Опитват се да ти смачкат бизнеса, защото протестираш, народът скача. Уволняват те, защото си участвал в протест, народът излиза, за да те защити. Продаваш подписа си за концесия, народът смазва бизнеса ти по напълно законен начин чрез бойкот.

Advertisement:

 

 

 

Това е. Лятото на 2020 г. е историческо. Хората видяха, че от тях зависи всичко, а гражданският контрол е най-мощното оръжие в борбата за демокрация и справедливост.

Независимо кой ще е следващият “главен”, нищо няма да е същото. От тук нататък, властта ще работи за хората, а не срещу тях. Това е великата промяна на осъзнатото “Съединението прави силата”.

Advertisement:

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This div height required for enabling the sticky sidebar